Listopadové číslo REGENERACE a REGENERACE EXTRA 6/2019

Patricie Fuxová a Lída Charvátová

Z obsahu listopadového měsíčníku vybíráme:

Patricie Fuxová – Vesna na podzim
Rozhovor s Patricií FUXOVOU, textařkou a zakladatelkou dívčí skupiny Vesna, která přibližuje lidem slovanské tradice a bohyně, připravila publicistka Lída CHARVÁTOVÁ.

Léčivá vína na zimu
Účinky dvou výjimečných vín, která si můžete připravit z komonice a celíku zlatobýlu, vám přiblíží Michael SCHUBERT.

Patero Bachových esencí
Tyto vybrané přírodní esence vás posílí na podzim a připraví na zimu. Příspěvek z dílny výtvarnice a bylinářky Vladislavy Mlady JIRÁSKOVÉ.

Jak probudit třetí oko
Šišinka mozková, neboli epifýza, je dlouhodobě předmětem zkoumání vědců, ale mnoho o ní nevíme. Možná ji daleko lépe znali dávní mistři, kteří zasvětili svůj život meditacím. Zkušenosti ze semináře přináší Renáta Kiara VARGOVÁ.

Rozděleni nesvobodou
Zamyšlení známé psychoterapeutky a psycholožky Patricie ANZARI věnované tématu úspěch, bohatství a přijetí úspěšnosti druhého.

Co nám chybělo v dětství
Pokračování Dynamické stavové mřížky Ivety HAVLOVÉ je tentokráte zaměřeno na pocit nedostatku v dětství a na metodu „jak se dosytit“.

Sám sobě terapeutem
Léčitel Miroslav DUB se v listopadovém příspěvku věnuje plícím, které jsou v tomto čase nejoslabenějším orgánem a je třeba je posílit.
Vyzkoušejte reflexní terapii, byliny nebo doporučené potraviny.

K. G. W. Bötticher
V cyklu Slavné postavy minulosti se tentokrát Jiří KUCHAŘ zaměří na výjimečnou postavu akademického světa – Karla Wilhelma Gottlieba BÖTTICHERA a jeho helénský svět stromů.

Průvodkyně po písečných dunách
Bohdana KABÁTOVÁ působí jako lektorka poradních kruhů ve školách, workshopů intuitivního tance a práce s tělem a průvodkyně na cestách přírodou u nás i v zahraničí. V rozhovor s publicistkou Helenou MÍKOVOU vypráví o tom, jak jí setkání s pouští Saharou změnilo život.

Fermentované potraviny
Skvělé návody Markéty KUNZOVÉ vám pomůžou dodat tělu živiny, a mohou být dokonce účinnou prevencí diabetu. Vyzkoušejte kvašenou zeleninu s kurkumou nebo červenou řepu s česnekem.

A spoustu dalších zajímavých tipů a článků.

 

 



Pokračováním užité této stránky souhlasíte s používáním cookies. Více informací

Použití cookies na této stránce je nastaveno ma "přijímat cookies". Toto nastavení vám dává nejlepší možností procházení našeho webu. Jestliže pokračujete v užívání tohoto webu beze změn tohoto nastavení, nebo kliknete na tlačítko "Souhlasím" níže přijímáte toto nastavení-

Zavřít