Dubnová REGENERACE právě v prodeji

Regenerace duben 2019
obsah měsíčníku Regenerace duben 2019

Dejte na svůj vnitřní pocit
Rozhovor s lékařem Tomášem LEBENHARTEM o péči o zdraví a nejrůznějších směrech alternativní medicíny, jako je například tajemná autopatie, připravila Helena MÍKOVÁ.

Jarní klíčení
Většina lidí cítí na jaře únavu a malátnost. Energie a probuzení jsou ovšem na dosah – čerstvé klíčky. Mají výbornou, svěží chuť a přidávat je můžete do nejrůznějších pokrmů. Z pera Marcely ZLATOHLÁVKOVÉ.

Nenápadný přítel
Máte-li rádi kozlíček polní, zvaný také polníček, možná jste si při jeho mytí všimli, že zvláštně pění. Důvodem je vyšší obsah saponinů. Připravil Michael SCHUBERT.

Jde o život!
Nepanikařte. Pomáhejte Reportáž ze zážitkového workshopu, věnovaného první pomoci, pořídila publicistka Lída CHARVÁTOVÁ. Kde vzít jistotu, jak začít s pomocí a jak postupovat? V příspěvku autorky najdete důležité
informace.

Nepředvídatelnost je moderní
V pravidelné rubrice známé psychoterapeutky Patricie ANZARI se dočtete, jak nás nepředvídatelná klimatická situace vyzývá k odpovědnosti a uskromnění. Probuďme v sobě instinkty, které jsme
umlčeli.

Léčivá doporučení

Tématem léčitele Miroslava DUBA žijícího na Bali jsou tentokrát játra.
Dozvíte se, co jim prospívá a jak jejich činnost posílit.

To byl Plinius
Plinius byl bezpochyby nejvzdělanějším mužem své doby, je autorem nejvýznamnější přírodovědné encyklopedie, jakou starý Řím poznal. Jmenuje se Naturalis historia. S duchovním odkazem tohoto, v pravém slova
smyslu génia vás seznámí publicista Jiří KUCHAŘ.

Slow styl
Spěch se stal součástí našich životů. Má ale vždy smysl dělat všechno rychle? Zkuste raději zpomalit!
O novém Speciálu REGENERACE Zpomal, bude ti líp informuje Lída CHARVÁTOVÁ.

Otazníky kolem laktózy
V příspěvku Michaela SCHUBERTA najdete široké spektrum názorů a informací, od neotřesitelné slávy mléka přes
laktázovou nesnášenlivost a perzistenci až po striktní způsob stravování bez laktózy.

Fazole mungo
Patří k nejzdravějším potravinám. V Indii je přidávají takřka do všech jídel, oblíbené jsou i v Číně.
Konzumace fazolí mungo se ze států východního světa v současné době rozšířila i na Západ. Vyzkoušejte výběr z receptů Markéty KUNZOVÉ.

Zde si můžete měsíčník předplatit.

Pokračováním užité této stránky souhlasíte s používáním cookies. Více informací

Použití cookies na této stránce je nastaveno ma "přijímat cookies". Toto nastavení vám dává nejlepší možností procházení našeho webu. Jestliže pokračujete v užívání tohoto webu beze změn tohoto nastavení, nebo kliknete na tlačítko "Souhlasím" níže přijímáte toto nastavení-

Zavřít