Červnová REGENERACE a Speciál REGENERACE 3/2019 právě na stáncích

Svět podle Jiřího Holoubka

„Kouzla jsou určena těm, kteří se chtějí nechat okouzlit,“ říká člen skupiny Spirituál kvintet, hudebník Jiří HOLOUBEK, který miluje svou práci i rodinu a bere život tak, jak přichází. Rozhovor vedla Renáta Kiara VARGOVÁ.

Třezalkový svatojánský olej

Směs na uklidnění nervů a čaj proti migréně, to jsou skvělé recepty bylinářky a výtvarnice Vladislavy Mlady JIRÁSKOVÉ.

Musíme tolik létat?
Úvodní zamyšlení Patricie ANZARI pro nadcházející léto a čas dovolených.

Ochutnejte perly Středomoří
Olivy hrály důležitou roli v řecké mytologii, zmiňuje se o nich také bible. V příspěvku Marcely ZLATOHLÁVKOVÉ se dozvíte, co všechno obsahují a proč jsou prospěšné pro zdraví.

Život je jedno velké setkání
Rozhovor s herečkou, režisérkou a ředitelkou pražského Divadla Kampa Ivetou DUŠKOVOU nejen o ženských postavách, ale také o dalších tématech, přináší Helena MÍKOVÁ.

Toužící a vyhýbavý

Proč je pro toužícího atraktivní vyhýbavý, a naopak se zamýšlí koučka a terapeutka Iveta HAVLOVÁ.

Návštěva od tanečnice
Další místo s tajemstvím, kam se tentokrát vypravíme s Juliem JANČÁRYM, se nachází v Beskydech, kraji tradičních tanců a roubených staveb.

Alchymie v rostlinách

Zjištění Otto Philippa Albrechta, Freiherr von Herzeele, potvrdilo vědomosti dávných civilizací: rostliny žijí vnitřním životem a jsou schopny v sobě transmutovat prvky. O alchymických procesech v rostlinách z pera Jiřího KUCHAŘE.

Proč se v létě nepřesladit fruktózou

Sladké ovládá naše životy. Manažeři obchodních řetězců si jsou toho vědomi, a tak nás sladkostmi obklopují. Je však mnoho dobrých důvodů, proč jim odolat. Prozradí vám je Michael SCHUBERT.

Karob – čokoláda in natura
Pokud jste přírodnímu hnědému prášku dosud nepřišli na chuť, zkuste se inspirovat recepty Markéty KUNZOVÉ. A nalákejte i děti!

Letní procházka minulostí
Byliny, které by vám letošního léta neměly ujít. Doporučuje Jiří KUCHAŘ.

Speciál 3/2019 se zaměřuje na kosmetiku a léčivou přírodu.

 



Pokračováním užité této stránky souhlasíte s používáním cookies. Více informací

Použití cookies na této stránce je nastaveno ma "přijímat cookies". Toto nastavení vám dává nejlepší možností procházení našeho webu. Jestliže pokračujete v užívání tohoto webu beze změn tohoto nastavení, nebo kliknete na tlačítko "Souhlasím" níže přijímáte toto nastavení-

Zavřít