Miroslav Légl

Studoval ekonomii a podnikl řadu cest po světě, při nichž se seznamoval se způsoby stravování jiných národů, ale i s důsledky, které složení jídelníčku přináší. Kvůli zdravotním potížím se na doporučení lékařů v roce 2000 rozhodl stravovat zcela bez použití kuchyňské soli. Své praktické zkušenosti publikoval v knihách Vaříme bez soli (2013) a Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie (2015). Je spoluautor publikace Pozor, sůl! (2016).

V knihách Miroslava Légla najdete skvělé rady, co dělat, když se ocitnete v situaci, kdy nemůžete solit, nechcete solit nebo byste prostě jen rádi začali méně jíst. Miroslav Légl je občasným přispěvatelem časopisu REGENERACE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clemens Kuby v Brně 20.-22. dubna 2018


Pokračováním užité této stránky souhlasíte s používáním cookies. Více informací

Použití cookies na této stránce je nastaveno ma "přijímat cookies". Toto nastavení vám dává nejlepší možností procházení našeho webu. Jestliže pokračujete v užívání tohoto webu beze změn tohoto nastavení, nebo kliknete na tlačítko "Souhlasím" níže přijímáte toto nastavení-

Zavřít